Най-голямата партия в България е ПАРТИЯТА НА ОМРАЗАТА

На описанието на тази случка попаднах случайно в мрежата. Понеже считам, че не трябва да се мълчи, я копирах и пуснах и при мен. Заглавието е мое – С. С.

@ Olia Al-Ahmed:

Тази вечер, връщайки се от работа, около 21 ч. бях нападната от скинари в рейс № 76. Рейсът беше препълнен. Аз си седях кротко на седалката, изморена и замислена. Пътувах за вкъщи. На спирка „Стадион Васил Левски” се качиха 4-ма младежи с бръснати глави и татуировки. Двама от тях бяха изключително агресивни, единият подпийнал. Започнаха високо да крещят: „Смърт на циганите! Всички цигани вън от България! България за българите! Всички на кола!” По дребният поздрави пътниците с „Хай Хитлер” и вдигна високо изпъната ръка! По едрият и почерпеният започна да агитира другите да създадат партия, да се съберат където трябва и да убият всички цигани до един. Другарчето му започна да го укротява, като му каза да е по-тих, защото е в рейса пред много свидетели. Но той не се впечатли от думите му. Напротив, грубо изблъска и бутна един по-мургав гражданин от рейса /който не беше циганин, а почернял българин след почивка. Момчето говореше по телефона с гаджето си на чист литературен български!/ След това копелето се захвана с мен. Започна брутално да ме обижда и да се заяжда с мен заради цвета на кожата ми. „Брато, дай да я ликвидираме тая чернилка!
Продължението вж. в Andral 82-83 a, 2015

Реклами

One comment on “Най-голямата партия в България е ПАРТИЯТА НА ОМРАЗАТА

  1. Христо каза:

    Истината е, че много от хората, които не проявяват крайни изказвания и действия, до известна степен се съгласяват и поддържат тези становища на омраза. Ние сме националисти, но когато някъде в Европа се отнесат с нас по подобен начин започваме да „хленчим“.
    Тази омраза един ден ще ни донесе големи проблеми…
    Не можеш да очакваш хората, към които се отнасяш по подобен начин, да те обичат !!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s