Уникален концерт на Хасан и Ибрахим в Сливен

Хасан и Ибрахим

Хасан и Ибрахим Игнатови направиха незабравима тази вечер за сливенската публика. Младите пианисти свириха в зала НТС концерт от цикъла ,,Младите таланти на България“. Под диригентството на Димитър Караминков, Сливенската филхармония партнира на уникалните пианисти-близнаци Хасан и Ибрахим Игнатови. Както информирахме, в програмата бяха включени произведения на Панчо Владигеров – „Концерт за пиано и оркестър N 3“ и на Сергей Рахманинов – „Концерт за пиано и оркестър N 2“. Публиката бе възнаградена с изпълнения на бис от Хасан и Ибрахим.
Цели семейства присъстваха на концерта на талантливите деца, а дълго след края чакаха наредени буквално на опашка за автографи и снимки с уникалните таланти на България.
Заедно с тях бяха сестрите им Мерлин и Нермин, както и техния баща Денис Игнатов, който също развълнувано приемаше поздравления за децата си. „Това е само началото. Да са здрави, всичко останало се нарежда!“, сподели той със зрителите в Сливен, които с него съпреживяха радостта от музикалната вечер, подарена от великолепните деца.

Радио Сливен Нет

Снимка: Радио Сливен Нет

03.12.2015 г.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s